dissabte, 15 de setembre de 2012

CURS 2012-2013Ja tornem a ser aquí, primer dia de classe, no ha faltat ningú, quin guirigall, quines ganes de tornar a compartir aquesta estona nostre i només nostre, que són els divendres per la tarda...

Com no, misteriosament.... teniam material nou

 Aquest any tenim una super classe, l'escola ha reformat l'aula que ens deixa per fer labors i ara disposem de molt més espai per treballar i guardar totes les nostres coses.

A la Montse li ha faltat temps per començar a treballar


  El primer dia ja hem parlat de la feina que fariam aquest any per la decoració nadalenca de la l'escola


Mireu quina bossa per l'esmorzar ha fet la Carme Garcia 
(Aquesta roba.... m'es familiar)

L' Encarna i la Nekane a tope com sempre...

2 comentaris:

  1. Ooooooooh! Quin espai més elegant que us ha quedat! I el blog és espectacular! Això és un club de costura d'alt nivell!!! Els treballs de l'Encarna i la Nekane impressionants! Em sembla que rebreu molts encàrrecs aquest curs. Afanyeu-vos a treballar que el Nadal ja està aquí, i els vostres detalls són insuperables!!!

    ResponElimina
  2. El 1er día a sido para vernos de nuevo,encontrar la clase reformada, convertida más que nunca en una sala polivalente, que compartimos con las demás actividades que se desarrollan en el cole.Como se ve, planificando y enseñando algunos trabajos que están en proceso,"hablamos",contamos un poco nuestras cosas y nos ponemos a trabajar.
    Gracias Carmeta

    ResponElimina